Om mig

Om mig

Jeg har over 30 års erfaring som psykolog i flere forskellige positioner: psykolog i voksenpsykiatrien, klinisk psykolog på børne-, unge- og familieområdet, forsker og underviser. Og som leder og chef af PPR og en Børne- Unge afdeling i forskellige kommuner. Jeg har her ud fra viden og erfaring mht. mange problemstillinger i livet, privat og i uddannelses- og arbejdslivet. Jeg har undervist og arbejdet med praksisrettet forskning og har bl.a. været ansat på RUC, psykologi.

M.h.t. tilgang til samtale og psykoterapi arbejder jeg med et bredt udsnit af metoder ud fra den enkeltes problemstillinger, ønsker og dagligdag. Jeg arbejder kritisk med mine metoder ud fra klientens perspektiv og ud fra mine erfaringer og analyse af sammenhænge mellem dagligdag, livsmåder og behov. Jeg kan fortælle mere om mine tilgange telefonisk eller ved en indledende samtale. På min blok vil jeg, hen ad vejen, komme med indlæg om psykologi, terapi og filosofi.

Jeg er uddannet EMDR-terapeut
EMDR står for “Eye Movement Desensitization and Reprocessing”. Det er en integrativ psykoterapeutisk metode der hjælper mod psykologisk stres, posttraumatiske symptomer, angst og panikfølelser, sorg, reaktioner på fysiske sygdomme, depressioner m.m. Se mere om EMDR her.